Nya tag!

Nya tag!

För en månad sedan ansökte jag om bidrag från Kulturbryggans genomförandestöd, i fredags kom svaret.
Tanken är att trycka upp 100 exemplar i första batchen av Kims digitala äventyr. Jag räknar med att det kommer krävas ungefär 10.000 kronor. I min bidragsansökan ingick dessa 100 böcker + lektörsavgift och lite marknadsföringspengar.

Så nu backar jag tillbaka till min förhandsbokningsplan. I dagsläget har den gett strax över 3000 kronor till första batchen, så det är inte jättemycket kvar med tanke på att boken ska skickas till tryckeri om fyra månader.

Vad kan du göra?
Som intressent kan du lägga en förhandsbokning redan idag och betala via Swish. När du förhandsbokar får du boken till ett rabatterat pris med möjlighet till ett flertal erbjudanden. Boken signeras självklart till alla som förhandsbokar, något som inte kommer ske för ”vanliga” beställningar. Glöm inte att dela vidare förhandsbokningsplanen på sociala medier!

Har du redan lagt en förhandsbokning kan du dela förhandsbokningsplanen på sociala medier och berätta om Svergies första barnbok om TV-spel.

Tack för denna gången, glöm inte att fylla i din mejladress till höger för att vara säker på att inte missa kommande uppdateringar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *