När proppen släpper!

När proppen släpper!

Efter veckor av hjärnsläpp och brist på inspiration släppte äntligen min redigeringspropp, nu kan jag slipa på utkastet igen!

Jag tror att utkastet till Kims digitala äventyr har skrivits igenom ungefär sju gånger. Hur många gånger det har lästs igenom vet varken jag eller barnen, men det är många gånger!

Jag förundras fortfarande över hur meningar som kändes geniala då … känns klumpiga nu! Sen kan man byta plats på två ord och allt känns mycket bättre. Ett par meningar försvinner helt och några kommer till. Detta tolkar jag som att boken fortfarande lever, och att den troligtvis alltid kommer göra det. Vem det än är som läser den kommer se mina meningar på deras sätt. Kanske byggs de om ännu en gång i en mamma eller pappas huvud?
Detta är en insikt som växt fram allt starkare efter att ha jobbat igenom en text så pass många gånger, som dessutom kommer bli offentlig inom en framtid.

Kan det vara detta som växer till prestationsångest eller är det bara ett tecken på ett öppet sinne? Kanske drabbar det personer olika beroende på hur de ser på det personligen?

Hur som… Jag skriver i nattmössan! Nu har jag redigerat fram till och med sida 18 (av 33). Resten gör jag en annan dag. Så även publicera detta (och eventuellt redigera… lite…)

God natt… eller nått.


Förhandsboka Sveriges första barnbok om TV-spel; Kims digitala äventyr – Pappa tar kontrollen!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *