Ledighet och fraktur

Ledighet och fraktur

Bakom mig har jag nu en helg av total ledighet, umgänge och fraktur…

När fredagsposten hämtades stod jag i valet och kvalet om jag skulle ägna helgen åt att pärla ikapp med mina nya photopearls, eller om jag skulle lägga boken helt åt sidan ett par dagar. Då posten inte innehöll paketet med tusentals pärlor så blev det sistnämnda alternativet aktuellt.
Istället fylldes helgen av besök av barndomskompisar och tv-spel. Ett av spelen som spelades flitigt var den nya betan (testversionen) av Doom! Ett fantastiskt händelserikt och nervkittlande spel som jag inte rekommenderar för någon under 15 år. Spelet är garanterat från 18 år när det släpps i handeln.

Förutom TV-spel gick vi en snabbis till skateparken för att få lite motion. En timma senare va mitt båtben brutet, något jag först fick reda på 20 timmar senare. Så nu sitter jag med viss smärta i handleden och tackar gudarna för att det inte var högerhanden som blev skadad! Med andra ord finns det fortfarande hopp om en fullbordad lansering av Kims digitala äventyr den 25 september!

Glöm inte att boka ett signerat exemplar av Sveriges första barnbok om TV-spel redan idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *