En nystart från mitten.

En nystart från mitten.

Välkommen till denna nya plattform som ska ge Kim och hennes digitala äventyr en egen plats i cyberrymden. Jag har inte riktigt kommit fram till hur jag ska formulera mig i dessa blogginlägg, men jag känner att de får vara relativt lättsamma och ganska kortfattade. Det viktigaste, för mig, är att du som läsare lämnar denna text med en positiv känsla. Kanske en så pass positiv känsla att du vill dela med dig av den till dina nära och kära på sociala medier.

Vad handlar då detta om?

Jo. Jag, Gustaf Jansson, har under det senaste året jobbat med en barnbok som heter Kims digitala äventyr – pappa tar kontrollen. Det är en barnbok som är den första att ta upp frågor kring TV-spel. Jag har skrivit och illustrerat boken helt på egen hand och kommer ge ut den på samma sätt. För att finansiera publiceringen av denna bok, som jag planerar att göra i september, vände jag mig först till Kickstarter. När kampanjen väl var uppe på den globala tjänsten fick jag reda på att knappt någon Svensk kände till Kickstarter.

Nu försöker jag på ett lite annorlunda vis. Rent teoretiskt påminner det om Kickstarter. Skillnaden är att du som intressent ger ditt bidrag via Swish. Därefter registrerar jag alla som donerar en slant och kommer sedan skicka ut en bok när den finns i lager.

Trycker du på ”Startsida” uppe i högra hörnet kommer du till förstasidan där du kan hitta mängder av information om mig, Kim, visionerna och mycket mer! Känner du redan nu att du vill stötta denna barnbok kan du göra det här.

Vad kan jag vänta mig av bloggen?

Tidigare har jag publicerat mindre uppdateringar kring boken på Instagram och Facebook. Jag känner dock att jag vill ha en samlad plattform för allt som rör Kim. Då bestämde jag mig för att bygga denna hemsida. Tanken är att ni som följer projektet ska få en inblick i arbetet kring boken. Ställa frågor bland kommentarerna och vara en del av skapandet.

Välkommen till Kims digitala äventyr, detta är bara början!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *