Ansökan om ekonomiskt stöd

Ansökan om ekonomiskt stöd

Då ska vi se om Kims digitala äventyr kan få ekonomiskt stöd!
Ni vet säkert redan att ni kan förhandsboka ett signerat exemplar via Swish för 130 kronor inkl. frakt? Denna förhandsbokning är tänkt att finansiera den första upplagan av boken. För någon vecka sedan fick jag dock ett tips via en Facebook-grupp. Hen som tipsade tyckte att Kims digitala äventyr borde passa perfekt för Kulturbryggans genomförandestöd då boken är så pass originell. Så nu har jag fyllt i massa information om projektet i deras formulär och håller tummar och tår för att det ska gå igenom!
Om bidraget går igenom kommer Kims digitala äventyr att tryckas upp i 500 exemplar och skickas ut till mängder av personer!

Om du har/ funderar på att förhandsboka så påverkar detta inte din beställning! De pengar som går in via förhandsbokningar kommer tacksamt att användas för att utveckla Kim och hennes äventyr! Pappa tar kontrollen, som första boken heter, är bara början. Tanken är, som sagt, att detta ska utvecklas till fler böcker och kanske andra intressanta grejer. 🙂

Har du inte lagt en förhandsbokning så tycker jag verkligen att du ska göra det! Som förhandsbokare får du ett signerat exemplar. Du har även möjlighet att lägga en exklusiv bokning på illustrationsmaterial som framöver inte kommer vara tillgängligt!

Nästa uppdatering kommer inte att handla om Kim, då blir det speltips!

God kväll!// Gustaf

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *